Έξυπνη TV

Πιο έξυπνες από ποτέ

Από τις τελευταίες ταινίες και τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες ως την αγαπημένη σας βιντεοθήκη, η τηλεόρασή σας Toshiba τα έχει όλα. Οι κορυφαίες εφαρμογές μετάδοσης ροής είναι ενσωματωμένες ως βασικό χαρακτηριστικό – ενημερωμένες και έτοιμες για λειτουργία. Επιπλέον, με τις σειρές Android και Toshiba Connect μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα, είτε θέλετε να δείτε τον καιρό, να βρείτε συνταγές ή να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική. Απλώς επιλέξτε μεταξύ Google Assistant ή Alexa.

Ποτέ μη χάσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, μουσικές και ταινίες

Η λειτουργία WiFi παρέχει πρόσβαση σε ευρεία σειρά εφαρμογών όπως οι Amazon Prime Video, Netflix, YouTube και Freeview Play, όλες ενσωματωμένες ως βασικό χαρακτηριστικό. Ό,τι χρειάζεστε για να απολαμβάνετε την τηλεοπτική ψυχαγωγία.

Πάρτε τον έλεγχο από το smartphone

Με την εφαρμογή Toshiba TV Smart Centre, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως τηλεχειριστήριο, να ελέγχετε τον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος ή να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως πληκτρολόγιο ή ποντίκι.
Αποποίηση συνεργατών: Το Google, το Google Play, το YouTube, το Android TV και άλλα σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Ο Βοηθός Google δεν είναι διαθέσιμος σε ορισμένες γλώσσες και χώρες.

To The Top