Επιλογή της τέλειας τηλεόρασης για σας

Κατανοούμε ότι η επιλογή του τέλειου σετ μπορεί να είναι περίπλοκη. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε την απόλαυση της τηλεόρασης στο σπίτι σας, ώστε να μπορείτε να ερωτευτείτε ξανά την παρακολούθηση τηλεόρασης.

Επιλέγοντας τη σωστή οθόνη μεγέθους

Όταν μιλάμε για την επιλογή της σωστής τηλεόρασης, το μέγεθος μετράει. Χρησιμοποιήστε τον χρήσιμο υπολογιστή μας παρακάτω για να βρείτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας. Η μεγαλύτερη οθόνη σας προσφέρει την πιο βιωματική εμπειρία και, χάρη στον λεπτό σχεδιασμό μας, δεν χρειάζεται να συμβιβάσετε τον χώρο σας.

Απόσταση θέασης

HD

4K

1-2 m

24-32''

43-50''

2-3 m

24-32''

43-50''

3-4 m

24-32''

43-50''

Περισσότερα από 4μ

24-32''

43-50''

Υπολογιστής μεγέθους οθόνης

Ανάλυση οθόνης

Απόσταση θέασης

Συστήνουμε

Κατανόηση των αναλύσεων και τεχνολογιών οθόνης

OLED

Οι τηλεοράσεις HD είναι οθόνες LED με οπίσθιο φωτισμό, ενώ οι OLED διαθέτουν αυτόφωτα πίξελ που ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται ανεξάρτητα. Αυτό σημαίνει πως απολαμβάνετε βαθύτερα επίπεδα μαύρου και ευρύτερη γωνία θέασης, παρέχοντας πολύ ρεαλιστική εικόνα.

Ultra HD

Οι Ultra HD αναφέρονται συχνότερα ως 4K και παρέχουν τετραπλάσια ανάλυση από τις τηλεοράσεις Full HD. Όλες οι τηλεοράσεις μας 4K έχουν πιστοποίηση Ultra HD Premium, που σημαίνει πως κάθε πίξελ χρωματίζεται πλήρως για πραγματικά ζωντανή εικόνα.

QLED

QLED TV creates brighter, more-saturated, and more accurate colors. The LED in most LCD TV emits white light, but those in quantum dot televisions emits blue light.

MiniLed

Toshiba Mini-LED technology enhances picture quality by providing precise local dimming, resulting in improved contrast, deeper blacks, and brighter highlights.

Κατανόηση της ενίσχυσης εικόνας

Υψηλό Δυναμικό Εύρος (High Dynamic Range )

Το υψηλό δυναμικό εύρος ενισχύει τη χρωματική αντίθεση, κάνοντας τα μαύρα πιο σκούρα και τα λευκά πιο φωτεινά.

TRU Micro Dimming

Η τεχνολογία TRU Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση, εστιάζοντας σε όλες τις διαφορετικές περιοχές της εικόνας.

Tru Resolution

Automatically up-scales non-4K content so you can experience your favorite movies and TV shows in the highest resolution.

Tru Flow

Predicts the frame in between the frames to create smoother viewing in fast-paced scenes. Perfect for sport and movies.

Ευρεία χρωματική γκάμα

Περισσότερα χρώματα για πιο ζωντανή εικόνα, οπότε ό,τι κι αν παρακολουθείτε, φροντίζουμε να δείχνει στα καλύτερά του.

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR

Standard TV

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR

Standard TV

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR

Standard TV

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR

Standard TV

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR

Standard TV

Κατανόηση των Smart TV

Οι Smart TV έχουν προ πολλού ξεπεράσει το να έχουν απλώς εφαρμογές που επιτρέπουν την παρακολούθηση των τελευταίων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Πλέον μπορείτε να χειριστείτε την τηλεόραση απλώς με τη φωνή σας – από το να αυξήσετε ή να χαμηλώσετε την ένταση ήχου στο να αλλάξετε κανάλι και να αναζητήσετε περιεχόμενο. Επιπλέον, με τις σειρές Android και Toshiba Connect μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα, είτε θέλετε να δείτε τον καιρό, να βρείτε συνταγές ή να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική. Απλώς επιλέξτε μεταξύ Alexa ή Google Assistant.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Κατανόηση για τον ήχο & τις μπάρες ηχείων

Όλες οι τηλεοράσεις μας 4K διαθέτουν ηχεία σχεδιασμένα από τις Onkyo και Dolby Audio Processing για πλούσιο, καθαρό και δυνατό ήχο. Αλλά αν θέλετε κάτι παραπάνω, διαθέτουμε γκάμα από μπάρες ηχείων που συνεργάζονται τέλεια με την τηλεόρασή σας.

Αποποίηση συνεργατών: Το Google, το Google Play, το YouTube, το Android TV και άλλα σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Ο Βοηθός Google δεν είναι διαθέσιμος σε ορισμένες γλώσσες και χώρες.

To The Top