Σχετικά με εμάς

Φέρνοντας περισσότερο χρώμα, πάθος και δύναμη στην οικιακή ψυχαγωγία, η Toshiba TV ηγείται του μέλλοντος της τηλεόρασης μέσω φιλόδοξου σχεδιασμού και καινοτομίας που καθορίζει τις τάσεις.

Με μια τόσο ισχυρή τεχνολογική κληρονομιά, η Toshiba TV είναι πλέον έτοιμη να συναρπάσει την επόμενη γενιά θεατών, τροφοδοτώντας τη φαντασία και ξεκλειδώνοντας τα συναισθήματα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες οπτικής και ήχου αιχμής. Επεκτείνοντας το φάσμα χρωμάτων της τηλεόρασης και παρέχοντας εντυπωσιακή, ζωντανή ευκρίνεια εικόνας, η Toshiba TV υπόσχεται να προσφέρει μια βαθιά συναρπαστική εμπειρία θέασης, εντείνοντας τον αντίκτυπο κάθε συγκίνησης και περιπέτειας στην οθόνη.

Με την Toshiba TV, η ευρηματικότητα κάθε σχεδίου τηλεόρασης γίνεται αμέσως αισθητή και βιωμένη. Έχοντας τα χαρακτηριστικά της μοναδικής επωνυμίας της Toshiba TV, οι τηλεοράσεις μας είναι κατασκευασμένες για να εναρμονίζονται με το περιβάλλον, προσφέροντας μινιμαλιστικά και εξαιρετικά κομψά φινιρίσματα, καθώς και εύχρηστες και έξυπνες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως το χαρακτηριστικό μοτίβο δακτυλίου της μάρκας. Για να εξασφαλίσουμε μια πιο αυθεντική εμπειρία ήχου, τα λεπτά πλαίσια των τηλεοράσεων μας είναι επίσης κατασκευασμένα για να φιλοξενούν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και λύσεις ήχου.

Αποφασισμένη να διατηρήσει και να στηρίξει τη φήμη της για την αξία και την υψηλή ποιότητα, η Toshiba TV συνεχίζει να ορίζει και να ρυθμίζει τα πρότυπα Διασφάλισης Ποιότητας για τις τηλεοράσεις της, πραγματοποιώντας αυστηρές δοκιμές μηχανικού σε όλα τα μοντέλα.

Συνεργασία Toshiba TV/Vestel

Χτισμένη σε δεκαετίες τεχνικής τεχνογνωσίας, η Toshiba TV παραμένει στην αιχμή του βασικού σχεδιασμού και της απαραίτητης καινοτομίας. Δοκιμασμένη, δοκιμασμένη και βραβευμένη με αγάπη από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αυτή η πολυαγαπημένη μάρκα εξακολουθεί να προσφέρει τηλεοράσεις υψηλής ποιότητας και φιλικές προς το χρήστη για τις οποίες έχει γίνει τόσο γνωστή.

Ενισχύοντας την πανευρωπαϊκή συμφωνία αδειοδότησης, η Vestel και η Toshiba TV ενίσχυσαν την κατασκευαστική τους ισχύ και επέκτειναν περαιτέρω τις φημισμένες μηχανολογικές τους ικανότητες - όλα αυτά για να προσφέρουν στους θεατές περισσότερη αξία και περισσότερες από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες τηλεόρασης.

Συνεργαζόμενοι σε νέα σχέδια και καινοτομία, και οι δύο εταιρείες εργάζονται από κοινού για να προωθήσουν τη μάρκα, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τους πόρους τους για να εξασφαλίσουν τη δημιουργία μιας δυναμικής και φιλόδοξης σειράς προϊόντων τηλεόρασης.

Ενώ η ομάδα σχεδιασμού της Toshiba TV υπό την ηγεσία της Ιαπωνίας εξακολουθεί να είναι αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού κάθε τηλεόρασης, η τεράστια κατασκευαστική τεχνογνωσία και η ικανότητα παραγωγής της Vestel αναζωογονούν την πρόταση της μάρκας, αυξάνοντας την κλίμακα και τον όγκο που απαιτούνται για την παροχή της πραγματικής αξίας για την οποία έχει η Toshiba TV ήταν πάντα γνωστό.

Αποποίηση συνεργατών: Το Google, το Google Play, το YouTube, το Android TV και άλλα σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Ο Βοηθός Google δεν είναι διαθέσιμος σε ορισμένες γλώσσες και χώρες.

To The Top