Premium UHD

Iskusite Ultra HD u svom najboljem obliku

Naš raspon od Premium 4K TV uređaja daje vam ultimativno iskustvo bioskopa, uz oštru 4K rezoluciju povećanu od strane širokog spektra boje - što vam daje više boja zarad slika koje se čine kao da su žive. U kombinaciji sa Dolby Audio obradom, podvufer i naši najsnažniji integrisani zvučnici koje je dizajnirao Onkyo, ovaj raspon vam daje najbolje imerzivno iskustvo gledanja, koje je savršeno kombinovano sa sjajnim centralnim delom za vašu dnevnu sobu.

4K HDR
Wide Colour Gamut
Prime Video
Dolby Vision

TRU slika motora

TV NAPRAVLJEN ZA TRU ŽIVOT

Toshiba TRU tehnologija slike nudi glatko, detaljno pregledanje, moderan dizajn do najviše rezolucije bez obzira šta je vaše sadržaj. Tako da, šta god da gledate, staramo se o tome da najbolje izgleda.

Smanjite efekat zamućenja u scenama koje su brze

Poboljšava sadržaj za imerzivnije iskustvo

Poboljšava kontrast za kvalitet žive slike

Širok spektar boja

Boje koje su životne

Uz širok spektar boja iskusićete veću boju koja je životna za vašu sliku. Tako da, šta god da gledate, staramo se o tome da najbolje izgleda.

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR

Standard TV

Dolby Vision HDR

Dramatičan kontrast

Naš visok dinamički opseg povećava kontrast boje, što čini tamnije boje tamnijim a bele svetlijim. Sa naprednim mogućnostima, Dobly Vision HDR nudi iskustvo gledanja kao da ste u bioskopu koje će vas oduševiti, tako da će vaši omiljeni filmovi i TV uređaji izgledati kao da su životniji.

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR

Standard TV

Bioskopski zvuk

Sve što vam je potrebno za zvuk na nivou bioskopa. Kombinovanje Dolby Audio obrade, podvufer i naših najsnažnijih 42 W integrisanih zvučnika, dizajniranih od strane Onkyo.


Pametan TV

Nikada ne propustite svoje omiljene programe

Od najnovijih filmova, do omiljenih kompleta, to muzike u trenudi, vaš Toshiba TV sve ima. Vrhunske aplikacije za strimovanje ugrađene kao standard - ažurirane i spremne.

UPOZNAVANJE SA ASISTENTOM ZA GOVOR*

*Izabrani modeli

Gejming režim

Bolji gejming za porodicu

Toshiba gejming režim optimizira vibraciju vaše grafike zarad uzbudljivijeg iskustva. Plus je sve podešeno za podržavanje HDR igara.

Изјава о одрицању одговорности партнера: Гоогле, Гоогле Плаи, ИоуТубе, Андроид ТВ и други жигови су заштитни знаци компаније Гоогле ЛЛЦ. Гоогле помоћник није доступан на одређеним језицима и земљама.

To The Top