O nama

Unoseći više boja, strasti i snage u kućnu zabavu, Toshiba TV je koplje na čelu budućnosti TV-a kroz aspirativni dizajn i inovacije koje postavljaju trendove.

Sa tako jakim tehnološkim nasleđem, Toshiba TV je sada spremna da oduševi sledeću generaciju gledalaca, pokreće maštu i otključava emocije koristeći vrhunske vizuelne i audio tehnologije. Proširujući spektar boja TV-a i pružajući spektakularnu, realističnu jasnoću slike, Toshiba TV obećava da će pružiti duboko imerzivno iskustvo gledanja, pojačavajući uticaj svakog uzbuđenja i avanture na ekranu.

Sa Toshibom, genijalnost dizajna svakog televizora može se odmah osetiti i doživeti. Noseći obeležja Toshibinog jedinstvenog identiteta brenda, naši televizori su napravljeni tako da se usklade sa okruženjem, nudeći minimalističke i ultra uglađene završne obrade, kao i prilagođene i intuitivne detalje dizajna, kao što je prepoznatljiv motiv brenda. Da bismo obezbedili autentičnije audio iskustvo, tanki okviri naših televizora su takođe napravljeni da prilagode najnovije audio tehnologije i rešenja.

Odlučna da održi i gradi svoju reputaciju vrednosti i visokog kvaliteta, Toshiba TV nastavlja da postavlja i reguliše standarde obezbeđenja kvaliteta za svoje televizore, sprovodeći rigorozno inženjersko testiranje na svim modelima.

Toshiba TV/Vestel partnerstvo

Na osnovu decenija tehničkog znanja, Toshiba TV ostaje na vrhuncu suštinskog dizajna i inovacija koje morate imati. Isproban, testiran i sa ljubavlju cenjen od strane miliona ljudi širom sveta, ovaj veoma voljen brend i dalje isporučuje televizore visokog kvaliteta i lake za korišćenje po kojima je postao toliko poznat.

Ojačani svojim panevropskim ugovorom o licenciranju, Vestel i Toshiba TV su ojačali svoju proizvodnu moć i dodatno proširili svoje renomirane inženjerske sposobnosti – sve da bi gledaocima doneli veću vrednost i više od najnovijih TV tehnologija.

Sarađujući na novim dizajnima i inovacijama, obe kompanije rade zajedno na pomeranju brenda napred, kombinujući svoju stručnost i resurse kako bi obezbedili stvaranje dinamičnog i aspirativnog asortimana TV proizvoda.

Dok je Toshibin dizajnerski tim predvođen Japanom i dalje sastavni deo dizajna svakog televizora, ogromna proizvodna stručnost i proizvodni kapacitet Vestela oživljavaju ponudu brenda, podstičući obim i obim koji su potrebni za isporuku prave vrednosti za koju Toshiba TV ima oduvek bio poznat.

Изјава о одрицању одговорности партнера: Гоогле, Гоогле Плаи, ИоуТубе, Андроид ТВ и други жигови су заштитни знаци компаније Гоогле ЛЛЦ. Гоогле помоћник није доступан на одређеним језицима и земљама.

To The Top