TV vodič za kupovinu

Biranje vašeg savršenog TV uređaja

Схватамо да одабир савршеног сета може бити сложен. Дозволите нам да вратимо уживање у ТВ-у вашем дому како бисте се поново заљубили у гледање телевизије.

Choosing the right size screen

Kada je u pitanju biranje pravog TV uređaja, veličina je važna. Koristite naš koristan računar ispod da biste pronašli ono što najviše odgovara vašoj sobi. Veći ekran će vam pružiti najbolje iskustvo a uz naš moderan dizajn nema potrebe da štitite svoj prostor.

Razdaljina za gledanje

HD

4K

1-2 m

24-32''

43-50''

2-3 m

24-32''

43-50''

3-4 m

24-32''

43-50''

Више од 4м

24-32''

43-50''

Računar veličine ekrana

Rezolucija ekrana

Razdaljina za gledanje

Naša preporuka

Razumevanje rezolucije i tehnologije ekrana

OLED

HD TV su LED ekrani sa pozadinskim svetlom, OLED funkcijama piskela koji sami svetle i koji se individualno uključuju i isključuju. Ovo znači da dobijate dublje nivoe crnog i puniji ugao gledanja koji dalje vrlo realističnu sliku.

Ultra HD

Ultra HD je uobičajeno poznat kao 4K i dalje 4x rezoluciju Full HD. Svi naši 4K TV uređaji su sertifikovani Ultra HD Premium, što znači da je svaki piskel obojen za sliku koja je zaista kao slika uživo.

Full HD

Full HD daje do 1080p što povećava broj piksela po inču u poređenju sa HD Ready za povećanu jasnoću slike i izvanredno strimovanje kvaliteta.

HD Ready

HD Ready vam daje 720p. Ovaj broj vam pomaže da razumete koliko piksela je potrebno vašem ekranu. Mnoštvo TV uređaja su sada HD Ready, ovo daje dobro iskustvo gledanja - idealno za manje sobe kao što su spavaće sobe i kuhinje.

Razumevanje povećanja slike

Visok dinamički opseg

Naš visok dinamički opseg povećava kontrast boje, što čini tamnije boje tamnijim a bele svetlijim.

TRU Micro potamnjenje

TRU Micro potamnjenje poboljšava kontrast, fokusira se na sve različite regije slike..

Širok spektar boja

Više boja za slike koje se čine kao da su žive, tako da šta god da gledate staramo se o tome da izgleda najbolje.

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR

Standard TV

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR

Standard TV

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR

Standard TV

Razumevanje pametnog TV uređaja

Pametan TV se dosta razvio od onoga da je samo aplikacija koja vam dozvoljava da gledate najnovije filmove i TV emisije, sada možete da kontrolišete svoj TV uređaj samo uz svoj glas - sve od pojačavanja jačine ili snižavanja do menjanja kanala i pronalaženja sadržaja. Plus, uz naš Android i Toshiba Connect opseg možete da istražujete više, bez obzira da li želite da proverite vreme, pretražite recepte ili puštate svoju omiljenu muziku. Jednostavno izaberite od Alexa ili Google pomoćnika.

IZBOR OPERATIVNOG SISTEMA

Razumevaje zvuka i zvučnih traka

Svi naši 4K TV uređaji dolaze uz zvučnike dizajnirane od strane Onkyo i Dolby Audio Processing za bogat, jasan i snažan zvuk. Ali ako želite još malo dodatka imamo opseg zvučnih traka koji savršeno odgovaraju vašem TV uređaju.

Изјава о одрицању одговорности партнера: Гоогле, Гоогле Плаи, ИоуТубе, Андроид ТВ и други жигови су заштитни знаци компаније Гоогле ЛЛЦ. Гоогле помоћник није доступан на одређеним језицима и земљама.

To The Top