Pametno TV

Pametniji nego ikad prije

Od najnovijih filmova i muzike u trendu do vaših omiljenih setova različitih sadržaja, vaš Toshiba TV je to sve dobio. Vrhunske aplikacije za prenos strujanjem ugrađene su standardno - ažurirane i spremne za upotrebu. Osim toga, možete istražiti više s našim Android i Toshiba Connect asortimanima, bilo da želite provjeriti vrijeme, pretraživati recepte ili reproducirati omiljenu muziku. Jednostavno izaberite između Google pomoćnika ili Alexa.

Nikada ne propustite svoje omiljene TV emisije, muziku i film

WiFi funkcionalnost omogućava pristup širokom nizu aplikacija, uključujući Amazon Prime Video, Netflix, YouTube i Freeview Play, koji su svi standardno ugrađeni. Sve što vam je potrebno za najnovije u sjajnoj TV zabavi.

Preuzmite kontrolu sa svog pametnog telefona

Pomoću aplikacije Toshiba TV Smart Center svoj telefon možete koristiti kao daljinski upravljač, možete provjeriti elektronski vodič programa ili koristiti telefon kao tastaturu ili miš.
Izjava o odricanju odgovornosti partnera: Google, Google Play, YouTube, Android TV i drugi žigovi zaštitni su znaci kompanije Google LLC. Google Asistent nije dostupan na određenim jezicima i zemljama.

To The Top