Premium UHD

Doživite Ultra HD u svom najboljem izdanju

"Naš asortiman Premium 4K televizora pruža vam vrhunski kinematografski doživljaj, sa oštrom 4K rezolucijom pojačanom širokim spektrom boja - pružajući vam više boja za realističnu sliku kao u stvarnom životu. Neprimjetno kombinirajući Dolby Audio obradu zvuka, pojačavač basa i ostalih tonova niskih frekvencija i naše najmoćnije integrisane zvučnike koje je dizajnirala kompanija Onkyo, ovaj asortiman vam nudi najbolje iskustvo uranjanja u gledanje, savršeno kombinirano u zadivljujući središnji dio vaše dnevne sobe. "

4K HDR
Wide Colour Gamut
Prime Video
Dolby Vision

TRU Picture Engine

TV MADE FOR TRU LIFE

Tehnologija Toshiba TRU Picture omogućava glatko, detaljnije prikazivanje, povećano do najveće rezolucije bez obzira na vaš sadržaj. Dakle, bez obzira šta gledate, pobrinemo se da izgleda najbolje.

Smanjuje efekat podrhtavanja, izobličenja ili preskakanja na scenama koje se brzo kreću

Povećava rezoluciju sadržaja za više uronjen doživljaj

Poboljšava kontrast za živopisan kvalitet slike

Široki spektar boja

Realistične boje kao u stvarnom životu

Sa širokim spektrom boja, na slici ćete doživjeti realniju boju kao u stvarnom životu. Dakle, bez obzira šta gledate, pobrinemo se da izgleda najbolje.

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR (visoki dinamički raspon)

Standard TV

Dolby Vision HDR (visoki dinamički raspon)

Dramatični kontrast

Naš visoki dinamički raspon poboljšava kontrast boja, čineći crne tamnije, a bijele svjetlije. Dolby Vision HDR (visoki dinamički raspon) sa svojim naprednim mogućnostima pruža zadivljujući doživljaj gledanja kao u kinu, tako da vaše omiljene filmove i televiziju osjećate realistično kao u stvarnom životu.

*For demonstration purposes only.

Dolby Vision HDR (visoki dinamički raspon)

Standard TV

Kinematografski zvuk

Sve što vam je potrebno za kvalitet zvuka kao u kinu. Neprimjetno kombinirajući Dolby Audio obradu zvuka, pojačavač basa i ostalih tonova niskih frekvencija i naše najmoćnije 42W integrisane zvučnike kod kojih je upravljački program okrenut prema dole, dizajnirani od strane kompanije Onkyo.


Pametno TV

Nikada ne propustite svoje omiljene emisije

Od najnovijih filmova, do vaših omiljenih setova različitih sadržaja do muzike u trendu, vaš Toshiba TV je to sve dobio. Vrhunske aplikacije za prenos strujanjem ugrađene su standardno - ažurirane i spremne za upotrebu.

PREDSTAVLJAMO GLASOVNI POMOĆNIK*

*Izabrani modeli

Režim za igranje

Bolje igranje za porodicu

Toshiba režim za igranje optimizira živost vaše grafike za uzbudljiviji doživljaj. Osim toga, sve je također postavljeno za podržavanje HDR (visokog dinamičkog raspona) igara.

Izjava o odricanju odgovornosti partnera: Google, Google Play, YouTube, Android TV i drugi žigovi zaštitni su znaci kompanije Google LLC. Google Asistent nije dostupan na određenim jezicima i zemljama.

To The Top