Intel·ligent TV

Més intel·ligent que mai

Des de les darreres pel·lícules i la música de tendència fins als vostres quadres preferits, el vostre TV TV TOSHIBA ho té tot. Les aplicacions de streaming superiors s’inclouen de sèrie, actualitzades i llestes per anar. A més, amb els nostres intervals Android i Toshiba Connect, podeu explorar més, tant si voleu comprovar el temps, cercar receptes o reproduir la vostra música preferida. Simplement trieu entre Google Assistant o Alexa.

No us perdeu mai els vostres programes de televisió preferits, música i pel·lícula

La funcionalitat WiFi atorga accés a una àmplia gamma d'aplicacions que inclouen Amazon Prime Video, Netflix, Youtue i Freeview Play, totes integrades de sèrie. Tot el que necessiteu per a les novetats en un gran entreteniment de televisió.

Pren el control del telèfon intel·ligent

Amb l’aplicació Toshiba Smart Center, podeu utilitzar el telèfon com a control remot, podeu comprovar la guia del programa electrònic o utilitzar el telèfon com a teclat o ratolí.
Renúncia de socis: Google, Google Play, YouTube, Android TV i altres marques són marques comercials de Google LLC. Google Assistant no està disponible en determinats idiomes i països.

To The Top