Premium UHD

Experimenteu Ultra HD a It '

La nostra gamma de TV premium 4K us ofereix la màxima experiència cinematogràfica, amb una resolució 4K nítida millorada per una gran gamma de colors, que us ofereix més colors per a una imatge més semblant a la vida. Combinant perfectament el processament d’àudio Dolby, el subwoofer i els nostres altaveus integrats més potents dissenyats per Onkyo, aquesta gamma us ofereix la millor experiència de visualització immersiva, perfectament combinada en una impressionant peça de centre per a la vostra sala d’estar.

4K HDR
Wide Colour Gamut
Prime Video
Dolby Vision

Motor de la imatge Tru

TV feta per a Tru Life

La tecnologia TRU Picture de Toshiba proporciona una visualització suau i més detallada, que es recull a la màxima resolució sigui quin sigui el vostre contingut. Així, tot el que estigueu veient, ens assegurem que sigui millor.

Minimitzar l'efecte de Judder en escenes de ritme ràpid

Contenta el contingut per a una experiència més immersiva

Millora el contrast per a la qualitat de la imatge viva

Àmplia gamma de colors

Colors semblants a la vida

Amb una gran gamma de colors, experimentareu més color de la vida a la vostra imatge. Així, tot el que estigueu veient, ens assegurem que sigui millor.

*Només a efectes de demostració.

Dolby Vision HDR

TV estàndard

Dolby Vision HDR

Contrast dramàtic

La nostra gamma dinàmica elevada millora el contrast de color, fent que els negres siguin més foscos i els blancs més brillants. Amb les seves capacitats avançades, Dolby Vision HDR proporciona una experiència de visualització de cinema captivador, de manera que les vostres pel·lícules i la televisió preferides se senten més semblants a la vida.

*Només a efectes de demostració.

Dolby Vision HDR

TV estàndard

So cinematogràfic

Tot el que necessiteu per al so de qualitat del cinema. Combinant perfectament el processament d’àudio Dolby, el subwoofer i els nostres altaveus més potents integrats de 42W, dissenyats per Onkyo.


Intel·ligent TV

No us perdeu mai els vostres programes preferits

Des de les darreres pel·lícules, fins als vostres quadres preferits, fins a la música en tendència, el vostre TV TOSHIBA ho té tot. Les aplicacions de streaming superiors es creen de sèrie, actualitzades i llestes per anar.

Presentació de l'assistent de veu*

*Models seleccionats

Mode de joc

Millor joc per a la família

El mode Toshiba Gaming optimitza la vibració dels vostres gràfics per a una experiència més emocionant. A més, també està configurat per donar suport als jocs de HDR.

Renúncia de socis: Google, Google Play, YouTube, Android TV i altres marques són marques comercials de Google LLC. Google Assistant no està disponible en determinats idiomes i països.

To The Top