Triar el vostre televisor perfecte

Entenem que l’elecció del conjunt perfecte pot ser complicat. Ajudem -nos a portar el gaudi de la televisió a casa vostra perquè pugueu enamorar -vos de tornar a veure la televisió.

Triar la pantalla de mida adequada

A l’hora d’escollir el televisor adequat, la mida és important. Utilitzeu la nostra calculadora útil a continuació per trobar el millor ajustament per a la vostra habitació. Una pantalla més gran us donarà l’experiència més immersiva i, amb els nostres elegants dissenys, no cal que comprometi el vostre espai.

Distància de visualització

H

4K

1-2 m

24-32''

43-50''

2-3 m

24-32''

43-50''

3-4 m

24-32''

43-50''

Més de 4m

24-32''

43-50''

Calculadora de la mida de la pantalla

Resolució de la pantalla

Distància de visualització

La nostra recomanació

Comprensió de les resolucions i la tecnologia de pantalla

OLED

Els televisors HD són pantalles LED amb llum de fons, OLED presenta píxels auto-il·luminadors que s’encenen i s’apaguen individualment. Això significa que obteniu nivells més profunds de negre i un angle de visualització més complet que ofereix una imatge molt realista.

Ultra HD

Ultra HD es coneix amb més freqüència com a 4K i li proporciona 4x la resolució de HD completa. Tots els nostres televisors 4K estan certificats Ultra HD Premium, és a dir, cada píxel està completament acolorit per a una imatge realment semblant a la vida.

QLED

QLED TV creates brighter, more-saturated, and more accurate colors. The LED in most LCD TV emits white light, but those in quantum dot televisions emits blue light.

MiniLed

Toshiba Mini-LED technology enhances picture quality by providing precise local dimming, resulting in improved contrast, deeper blacks, and brighter highlights.

Comprensió de la millora de la imatge

Rang dinàmic elevat

La nostra gamma dinàmica elevada millora el contrast de color, fent que els negres siguin més foscos i els blancs més brillants.

Tru Micro Dimming

TRU Micro Dimming millora el contrast, centrat en totes les diferents regions de la imatge ..

Tru Resolution

Automatically up-scales non-4K content so you can experience your favorite movies and TV shows in the highest resolution.

Tru Flow

Predicts the frame in between the frames to create smoother viewing in fast-paced scenes. Perfect for sport and movies.

Àmplia gamma de colors

Més colors per a una imatge més semblant a la vida, de manera que tot el que estigueu veient ens assegurem que sembli millor.

*Només a efectes de demostració.

Dolby Vision HDR

TV estàndard

*Només a efectes de demostració.

Dolby Vision HDR

TV estàndard

*Només a efectes de demostració.

Dolby Vision HDR

TV estàndard

*Només a efectes de demostració.

Dolby Vision HDR

TV estàndard

*Només a efectes de demostració.

Dolby Vision HDR

TV estàndard

Comprendre la televisió intel·ligent

Smart TV ha recorregut un llarg camí des de només ser aplicacions que us permeten veure les últimes pel·lícules i programes de televisió, ara podeu controlar el vostre televisor amb la vostra veu, tot, des de tornar el volum o baixar fins a canviar de canal i trobar contingut. A més, amb els nostres intervals Android i Toshiba Connect, podeu explorar més, tant si voleu comprovar el temps, cercar receptes o reproduir la vostra música preferida. Simplement trieu entre Alexa o Google Assistant.

Una elecció del sistema operatiu

Comprensió del so & amp; barres de so

Tots els nostres televisors 4K inclouen altaveus dissenyats per Onkyo i Dolby Audio Processing per a un so ric, clar i potent. Però si voleu una mica més, tenim una gamma de barres de so per complir perfectament el vostre televisor.

Renúncia de socis: Google, Google Play, YouTube, Android TV i altres marques són marques comercials de Google LLC. Google Assistant no està disponible en determinats idiomes i països.

To The Top